Begin je carrièreswitch vandaag

Ontdek je mogelijkheden
Zoek je een Carrierewissel?Zoek je nieuw talent?

Wissel

Wat doen wij

Waarom mijncarrierewissel

In de hedendaagse wereld is het idee van een 'levenslange' baan een concept dat steeds meer vervaagt. Mensen van alle leeftijden zijn op zoek naar zinvol werk dat hen inspireert en voldoening geeft. Maar een carrièreswitch kan intimiderend zijn. Daarom hebben we Mijn Carrière Wissel gecreëerd, om deze overgang gemakkelijker en toegankelijker te maken. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om carrière te maken in een veld dat hen gepassioneerd en tevreden maakt.

Bekijk onze vacatures

Hoe doen wij dat

Bij Mijn Carrière Wissel doen we dit door een brug te bouwen tussen bedrijven en kandidaten die op zoek zijn naar een carrièreswitch. Ons platform biedt bedrijven de mogelijkheid om hun vacatures te plaatsen en toegang te krijgen tot een pool van getalenteerde kandidaten die klaar staan om een nieuwe weg in te slaan. Voor individuen bieden wij een selectie van vacatures die overeenkomen met hun vaardigheden, interesses en ambities. Door middel van onze gebruiksvriendelijke interface en handige tools kunnen gebruikers hun carrièrepad gemakkelijk navigeren en de perfecte match vinden.

Bekijk onze pakketten

Wat doen wij

We bieden een platform dat niet alleen vacatures toont, maar ook hulp en begeleiding biedt aan degenen die een carrièreswitch overwegen. Van hulpmiddelen voor het schrijven van CV's tot carrière-advies, we zijn er om onze gebruikers te helpen bij elke stap van hun reis. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid om verschillende pakketten te kiezen, zodat ze de beste kandidaten voor hun vacatures kunnen vinden.

Log in

Vacature pakketten

Wij bouwen duurzame relaties op
Tussen kandidaten
& Ondernemingen

We werken samen met een breed scala aan bedrijven en instellingen die klaar staan om jou te verwelkomen en je nieuwe carrière een vliegende start te geven. Of je nu droomt van werken in de technologie, gezondheidszorg, onderwijs of creatieve industrie, er is een plek voor je hier bij ons.

Carriere

{

"Dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik mijn droombaan gevonden als marketingmanager. Ik ben zo blij dat ik de carrièreswitch heb gemaakt en deze kans heb gekregen. Het platform heeft me geholpen om mijn talenten optimaal te benutten en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!"

Jasmijn van Dijk

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik die gevonden. Ik ben overgestapt naar de IT-sector en ik ben zo blij met mijn nieuwe baan als softwareontwikkelaar. Het platform heeft me ondersteund bij elke stap en ik voel me nu op mijn plek."

Thomas de Vries

"MijnCarriereWissel.nl heeft me geholpen om mijn passie te volgen. Ik heb altijd al willen werken in de evenementenbranche en dankzij dit platform heb ik die kans gekregen. Ik ben dolgelukkig met mijn rol als eventplanner en ik kan niet wachten om mijn carrière verder op te bouwen."

Lisa Bakker

"Ik was toe aan verandering en MijnCarriereWissel.nl heeft me daarbij geholpen. Ik heb de overstap gemaakt naar de financiële sector en ik ben zo tevreden met mijn nieuwe rol als financieel analist. Het platform bood me de mogelijkheden en ondersteuning die ik nodig had voor een succesvolle carrièreswitch."

Lars Jansen

"Dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik een geweldige wending gegeven aan mijn carrière. Ik ben vanuit de zorgsector overgestapt naar de HR-branche en ik voel me nu echt op mijn plek. Het platform bood me de tools en de connecties om deze overstap soepel te laten verlopen."

Eva van der Berg

"Ik had altijd al de droom om als ondernemer aan de slag te gaan, maar wist niet waar ik moest beginnen. MijnCarriereWissel.nl heeft me geholpen bij het vinden van mijn passie en het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik ben ontzettend dankbaar voor de ondersteuning en de kansen die ik heb gekregen."

Thijs van der Linden

Succes

Nieuws uit de sector

Precall, focus on sales!

Precall, focus on sales!

Welkom bij Precall Telemarketing, een telemarketing expert in “’ MAATWERK’  klantcontact. Gevestigd aan de Logistiekweg 20, 7007 CJ Doetinchem, onderscheiden wij ons door een proactief beleid zodat we altijd naar het optimale resultaat toewerken. Campagne: ...