Tarieven

Welkom op Mijncarrierewissel, het toonaangevende platform voor een succesvolle carrièrewissel. We begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaten essentieel is voor elk bedrijf. Daarom hebben we verschillende abonnementen ontworpen om u te helpen bij het aantrekken van het beste talent.

Met ons Brons Jaarabonnement kunt u twee vacatures per maand plaatsen en uw bedrijfsprofiel presenteren om sollicitanten meer inzicht te geven.

Voor meer flexibiliteit is er het Zilver Maandabonnement met maximaal vier vacatures per maand.

Voor een grotere zichtbaarheid bieden we het Goud Jaarabonnement, met zes vacatureplaatsingen en een opdrachtgeverspagina.

En voor een ongeëvenaarde wervingservaring is er ons premium Platinum VIP-abonnement, waarmee u maar liefst acht vacatures per maand kunt plaatsen en wij pushen alles automatisch  Google Jobs.

Kies het juiste abonnement dat bij uw wervingsbehoeften past en maak van MijnCarriereWissel uw partner voor succesvolle wervingsinspanningen.

Vacature pakketten

Nieuws uit de sector

Precall, focus on sales!

Precall, focus on sales!

Welkom bij Precall Telemarketing, een telemarketing expert in “’ MAATWERK’  klantcontact. Gevestigd aan de Logistiekweg 20, 7007 CJ Doetinchem, onderscheiden wij ons door een proactief beleid zodat we altijd naar het optimale resultaat toewerken. Campagne: ...