Mijn carriere wissel

De beste beslissing ooit!

over ons

Wij creëren kansen voor kandidaten en bedrijven

Welkom bij Mijncarrierewissel.nl!

Wij zijn een toonaangevend platform dat mensen helpt bij het maken van succesvolle carrièreswitches. Ons team bestaat uit een gevarieerd gezelschap van professionals met een passie voor loopbaanbegeleiding.

Met een sterke groep van ervaren loopbaanadviseurs en carrière-experts, hebben wij de expertise en kennis om jou te begeleiden naar jouw droombaan. Onze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun uitgebreide achtergrond en ervaring in verschillende vakgebieden.

Onze Marketingafdeling bestaat uit creatieve en strategische professionals die zich toeleggen op het creëren van effectieve campagnes en het opbouwen van sterke merkrelaties. Zij zorgen ervoor dat ons platform opvalt en dat jouw carrièremogelijkheden optimaal benut worden.

Onze Administratieve afdeling staat garant voor een vlekkeloze werking van ons platform. Zij zorgen voor een soepele afhandeling van sollicitaties, contractbeheer en zorgen ervoor dat alle administratieve processen efficiënt verlopen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw sollicitaties en documenten in goede handen zijn.

Daarnaast hebben we gespecialiseerde teams op verschillende vakgebieden, zoals Sales, IT, Financiën, Human Resources en nog veel meer. Deze teams werken nauw samen om ervoor te zorgen dat we jou een breed scala aan carrièremogelijkheden kunnen bieden en dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de verschillende sectoren.

Of je nu behoefte hebt aan loopbaanadvies, hulp bij het vinden van vacatures, sollicitatietraining of ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden, ons team staat klaar om jou te helpen. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke benadering die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Bij Mijncarrierewissel.nl kun je vertrouwen op een geolied team dat alles in het werk stelt om jouw carrièrewissel soepel en succesvol te laten verlopen. We streven ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden en jou te helpen bij het vinden van voldoening en succes in jouw professionele leven.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Mijncarrierewissel.nl jou kan helpen bij het realiseren van jouw carrièredoelen!

Al vanaf 2014 verbinden wij kandidaten met bedrijven

2023

Wat doen wij

Waarom mijncarrierewissel

In de hedendaagse wereld is het idee van een 'levenslange' baan een concept dat steeds meer vervaagt. Mensen van alle leeftijden zijn op zoek naar zinvol werk dat hen inspireert en voldoening geeft. Maar een carrièreswitch kan intimiderend zijn. Daarom hebben we Mijn Carrière Wissel gecreëerd, om deze overgang gemakkelijker en toegankelijker te maken. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om carrière te maken in een veld dat hen gepassioneerd en tevreden maakt.

Bekijk onze vacatures

Hoe doen wij dat

Bij Mijn Carrière Wissel doen we dit door een brug te bouwen tussen bedrijven en kandidaten die op zoek zijn naar een carrièreswitch. Ons platform biedt bedrijven de mogelijkheid om hun vacatures te plaatsen en toegang te krijgen tot een pool van getalenteerde kandidaten die klaar staan om een nieuwe weg in te slaan. Voor individuen bieden wij een selectie van vacatures die overeenkomen met hun vaardigheden, interesses en ambities. Door middel van onze gebruiksvriendelijke interface en handige tools kunnen gebruikers hun carrièrepad gemakkelijk navigeren en de perfecte match vinden.

Bekijk onze pakketten

Wat doen wij

We bieden een platform dat niet alleen vacatures toont, maar ook hulp en begeleiding biedt aan degenen die een carrièreswitch overwegen. Van hulpmiddelen voor het schrijven van CV's tot carrière-advies, we zijn er om onze gebruikers te helpen bij elke stap van hun reis. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid om verschillende pakketten te kiezen, zodat ze de beste kandidaten voor hun vacatures kunnen vinden.

Log in