Oriëntatie traject Carrierewisselaar

En dan heeft u als potentiële kandidaat niet echt een idee wat u precies wilt gaan doen qua nieuwe baan!

Wat zou u dan kunnen doen?  Professionele hulp inroepen.

Mijncarrierewissel laat u dan echt niet in de kou staan. Wij kunnen u helpen bij het vaststellen of een vacature in voldoende mate bij u past. Er wordt gekeken naar de juiste talenten, eigenschappen, het intellectuele niveau en gedrag en drijfveren, om de overstap te maken naar uw ideale vacature.

Een NOLOC/NOBCO gecertificeerde loopbaanadviseur van Flex Advieshuis B.V., met een landelijke dekking, waarmee wij een exclusieve deal gesloten hebben voor deze maatgerichte ondersteuning , zal met u een op maat gemaakte professionele test traject doorlopen.  Dit gebeurt via een arbeidsmarktscan.

De uitkomsten van de arbeidsmarktscan zal in een uitgebreide rapportage inclusief advies/uitleg aan u worden voorgelegd. De duur van het gehele traject is 90 minuten.

 

De eenmalige investering van een oriëntatie traject inclusief uitgebreide rapportage

€ 249,00 incl. BTW. (205,79 excl.BTW)

 

 

Nieuws uit de sector

Precall, focus on sales!

Precall, focus on sales!

Welkom bij Precall Telemarketing, een telemarketing expert in “’ MAATWERK’  klantcontact. Gevestigd aan de Logistiekweg 20, 7007 CJ Doetinchem, onderscheiden wij ons door een proactief beleid zodat we altijd naar het optimale resultaat toewerken. Campagne: ...