{

"Dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik mijn droombaan gevonden als marketingmanager. Ik ben zo blij dat ik de carrièreswitch heb gemaakt en deze kans heb gekregen. Het platform heeft me geholpen om mijn talenten optimaal te benutten en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!"

Anne van Olst

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik die gevonden. Ik ben overgestapt naar de IT-sector en ik ben zo blij met mijn nieuwe baan als softwareontwikkelaar. Het platform heeft me ondersteund bij elke stap en ik voel me nu op mijn plek."

Chris Boom

"MijnCarriereWissel.nl heeft me geholpen om mijn passie te volgen. Ik heb altijd al willen werken in de evenementenbranche en dankzij dit platform heb ik die kans gekregen. Ik ben dolgelukkig met mijn rol als eventplanner en ik kan niet wachten om mijn carrière verder op te bouwen."

Fleur Marijnissen

"Ik was toe aan verandering en MijnCarriereWissel.nl heeft me daarbij geholpen. Ik heb de overstap gemaakt naar de financiële sector en ik ben zo tevreden met mijn nieuwe rol als financieel analist. Het platform bood me de mogelijkheden en ondersteuning die ik nodig had voor een succesvolle carrièreswitch."

Lars Jansen

"Dankzij MijnCarriereWissel.nl heb ik een geweldige wending gegeven aan mijn carrière. Ik ben vanuit de zorgsector overgestapt naar de HR-branche en ik voel me nu echt op mijn plek. Het platform bood me de tools en de connecties om deze overstap soepel te laten verlopen."

Tom Wenting

"Ik had altijd al de droom om als ondernemer aan de slag te gaan, maar wist niet waar ik moest beginnen. MijnCarriereWissel.nl heeft me geholpen bij het vinden van mijn passie en het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik ben ontzettend dankbaar voor de ondersteuning en de kansen die ik heb gekregen."

Hans de Graaff

Succes

Onze opdachtgevers

Precall, focus on sales!

Precall, focus on sales!

Welkom bij Precall Telemarketing, een telemarketing expert in “’ MAATWERK’  klantcontact. Gevestigd aan de Logistiekweg 20, 7007 CJ Doetinchem,...