Fal Duiven – Innovatie in Farmaceutische Productie

Welkom bij Fal Duiven, waar farmaceutische innovatie en productie centraal staan. Gevestigd aan Dijkgraaf 30, 6921 RL Duiven, zijn we een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van medicijnen van hoge kwaliteit.

Onze geschiedenis:

🔬 Overname door Medochemie Ltd.: In mei 2001 werd Fal Duiven volledig overgenomen door Medochemie Ltd., een gerenommeerde farmaceutische fabrikant gevestigd in Limassol, Republiek Cyprus. Hierdoor werd Fal Duiven een volledige dochteronderneming van Medochemie, met behoud van onafhankelijkheid en bestuurd door een ervaren Nederlands managementteam met internationale inbreng.

🔬 Ontwikkeling en Registratie: Onze kernactiviteit omvat de ontwikkeling van orale vaste doseringsvormen voor menselijk gebruik. We registreren verschillende producten op de Nederlandse markt en andere E.U. gebieden, volgens geschikte autorisatieroutes (nationaal, MRP of DCP). Deze geregistreerde dossiers worden vervolgens gelicentieerd aan derden voor registratie in zowel E.U. als niet-EU gebieden.

Ontdek meer over onze farmaceutische inspanningen en onze partners op onze LinkedIn-pagina.

Voor verdere vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen via office@falduiven.com of bel 026 312 0672.

Bezoek ook onze Google Maps-locatie om onze vestiging te vinden.

Hoewel we geen beschikbare video hebben om te delen, nodigen we u graag uit om met ons in contact te treden en meer te weten te komen over onze bijdrage aan de farmaceutische sector.

Bij Fal Duiven streven we ernaar om kwaliteitsmedicijnen te produceren en bij te dragen aan het welzijn van mensen wereldwijd.