Innovatief techbedrijf ‘mijncarrierewissel’ brengt carriérewisselaars en bedrijven samen

Mijncarrierewissel is de naam van een nieuwe vacaturesite, die het zoeken naar ander werk op een vernieuwende manier benadert. De coronapandemie heeft er onder meer voor gezorgd dat veel mensen zijn gaan nadenken over hun loopbaan. De krappe arbeidsmarkt biedt werkzoekenden meer kansen en dat maakt het voor mensen weer mogelijk om te kiezen voor werk dat echt bij ze past. Bedrijven kunnen extra gemotiveerd personeel werven.  Mijncarrierewissel speelt op een slimme manier op deze niche in.

Mensen die ontdekken dat ze liever een andere baan willen, kunnen via mijncarrierewissel geholpen worden bij het vinden van hun droombaan. Je kunt daarbij denken aan een journalist die eigenlijk liever in het onderwijs aan de slag gaat of een metaalbewerker wiens hart in de zorgsector ligt. Bedrijven die gemotiveerde werknemers zoeken, kunnen hun vacature plaatsen op de website mijncarrierewissel.nl. Deze vacaturesite is daardoor een toonaangevend online platform voor carrièrewisselaars.

Mijncarrierewissel is een innovatief techbedrijf en een niche op de arbeidsmarkt. Uit een pilot is gebleken is dat er behoefte is aan deze manier van werken en dat dit succesvol blijkt te zijn. Mijncarrierewissel kan zich bogen op jarenlange ervaring en een netwerk van ruim 40 gecertificeerde loopbaanadviseurs, verspreid over heel Nederland.

Het is nu het perfecte moment voor carriérewisselaars en bedrijven om zich aan te melden. Deze kunnen, geheel vrijblijvend, contact opnemen via een mail naar info@mijncarrierewissel.nl, door te bellen naar 085–1091111 of via Whatsapp op 06-45239304. Voor meer informatie: https://mijncarrierewissel.nl