IT-connect – Garant staan voor service en kwaliteit op het gebied van Wifi, ICT en camerasystemen

Welkom bij IT-Connect, waar het een passie om voor elke situatie op het gebied van wifi, ICT en camerasystemen een passende oplossing te bieden is. We werken samen met verschillende betrouwbare partners, daardoor bent u garant van hardware dat voldoet aan de laatste kwaliteitseisen. De markt is constant in beweging en we zoeken altijd een oplossing die past bij uw behoefte.

Wat bieden wij:

ICT beheer: Wij beheren de informatie- en/of mediasystemen van uw bedrijf. Denk hierbij aan beveiliging en onderhoud van uw systemen. We dragen ook verantwoordelijkheid voor het opsporen voorkomen en oplossen van storingen.

Wifi: dit is de verzamelnaam voor draadloze netwerken. Slechte verbinding is irritant maar ook slecht voor de bedrijfsvoering. Wij zorgen er voor dat u nooit met slechte wifi zit.

Camerasystemen: Cameratoezicht kan helpen tegen bijvoorbeeld diefstal of beschadiging van eigendommen. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken en ontwikkelingen zodat u beelden langer kan opnemen en zijn de beelden zonder kwaliteitsverlies.

Ontdek meer over onze services en kwaliteit op onze website.

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen via info@it-conenct.nl of bel +31(0)85 013 80 90.

Helaas hebben we geen beschikbare video om te delen, maar we nodigen u graag uit om persoonlijk met ons kennis te maken.