Koninklijke Marine – Kracht in Internationale Samenwerking

Welkom bij de Koninklijke Marine, een waar symbool van moed, toewijding en internationale samenwerking. Gevestigd aan Kalvermarkt 32, 2511 CB Den Haag, vertegenwoordigen wij het maritieme deel van de Nederlandse krijgsmacht en zijn we wereldwijd actief om te dienen en te beschermen.

Wat wij bieden:

Multifunctionele Missies: Of het nu gaat om crisisbeheersingsoperaties, humanitaire hulpacties of rampenbestrijding, de Koninklijke Marine staat klaar om in Nederland en in het buitenland te reageren. Onze veelzijdige capaciteiten stellen ons in staat om in verschillende scenario’s op te treden.

Samenwerking op Wereldniveau: We geloven in de kracht van internationale samenwerking. Samen met andere krijgsmachtdelen, de landmacht, luchtmacht, marechaussee en buitenlandse bondgenoten, voeren we gezamenlijke operaties uit om vrede en veiligheid te bevorderen.

Autonome Uitvoering: De Koninklijke Marine heeft het vermogen om zelfstandig operaties uit te voeren. Met goed opgeleide bemanningen en geavanceerde technologieën zijn we in staat om uitdagingen op zee en in kustgebieden het hoofd te bieden.

Ontdek meer over ons via onze website, waar we een inkijkje geven in ons werk en onze inzet.

Voor vragen en contact kun je ons bereiken via persvoorlichting@mindef.nl of bel (070) 318 81 88.

Bezoek ook onze Google Maps-locatie om ons gemakkelijk te vinden.

Bekijk onze corporate video en zie de mannen en vrouwen van de Koninklijke Marine in actie, toegewijd aan hun taak en het beschermen van onze waarden.

Bij de Koninklijke Marine gaat het niet alleen om maritieme kracht, maar ook om het opbouwen van bruggen tussen naties. Sluit je bij ons aan terwijl we gezamenlijk streven naar een veiligere en vreedzamere wereld.