Zorghaven Groep – Uw Thuis in Kwaliteitszorg

Welkom bij Zorghaven Groep, waar zorg en aandacht samenkomen om een warm thuis te creëren voor onze bewoners. Met meerdere kleinschalige woonlocaties zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg die 24 uur per dag beschikbaar is.

Wat wij bieden:

🏠 Kleinschaligheid en Aandacht: Bij Zorghaven begrijpen we het belang van persoonlijke aandacht. Daarom hebben we bewust gekozen voor kleinschalige woonlocaties, zodat we elke bewoner de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben en verdienen.

🏠 Gekwalificeerd Personeel: Ons toegewijde personeel krijgt regelmatig bijscholing en trainingen om ervoor te zorgen dat ze volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector. Zo kunnen we onze bewoners de best mogelijke zorg en ondersteuning bieden.

Ontdek meer over onze zorglocaties en onze toewijding aan kwaliteit op onze website.

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen via info@zorghavengroep.org of bel +31 (0) 6 30166608.

Bezoek ook onze Google Maps-locaties om onze woonlocaties te vinden.

Helaas hebben we geen beschikbare video om te delen, maar we nodigen u graag uit om persoonlijk met ons kennis te maken en onze zorgomgeving te ervaren.

Bij Zorghaven Groep streven we naar een huiselijke en zorgzame omgeving waar bewoners zich veilig en ondersteund voelen.